fbpx
Facaderens

Facaderens i Fredericia og hele trekantsområdet

Trænger huset eller butikken til en facaderens? Facader på huse og andre bygninger er meget udsatte for skidt, snavs, mos og algevækst. Det giver et grimt udtryk, som påvirker hele bygningens udseende. Samtidig slider det også på murværket, hvis det ikke behandles.
Trekantens algeservice tilbyder facaderens med højtrykspuler og algerens, så dit hus igen kan fremstå smukt og godt vedligeholdt. For at forebygge fremtidig algevækst tilbyder vi også imprægnering af facaden.

Effektiv men skånsom facaderens

Med mange års erfaring arbejder vi effektivt og professionelt. Samtidig benytter vi os af de nyeste teknikker og det bedste udstyr til algebehandlingen, som sikrer, at facaden eller murværket ikke beskadiges. Med højtryksrenser og gode produkter bekæmper vi snavs og alger uden at slide på facaden, så dit hus bliver både flottere og stærkere end før.

Flot facade til en billig pris

Vi leverer høj kvalitet og god service uden at tømme din pengepung. Med udgangspunkt i din bygning og dine ønsker sammensætter vi et godt og helt uforpligtende tilbud til dig.
Vi tilbyder at kombinere vores facaderens med tagrens, fliserens og rensning af tagrender alt efter, hvilke behov du har. Vores kunder kommer fra hele trekantsområdet, og vi udfører blandt andet facaderens for privat og erhverv i Fredericia, Kolding og Vejle.

Kontakt os på telefon 40 58 05 10 eller skriv på mail kontakt@trekantensalgeservice.dk til en uforpligtende snak om din facade.