fbpx
Fliserens

Fliserens i Fredericia, Kolding og Vejle

Trænger dine fliser til en professionel fliserens? Hos Trekantens Algeservice er vi eksperter algebehandling af fliser, tage og andre udendørs overflader.
Vi kombinerer vores mange års erfaring med moderne udstyr og de nyeste metoder, hvilket sikrer et flot resultat, som du kan være fuldt ud tilfreds med.
Vi tilbyder fliserens for både private og erhverv i Fredericia, Kolding, Vejle og resten af trekantsområdet.

Fjern alger og styrk dine fliser med fliserens

Vores fliserensning udføres med højtryksrenser og algefjerner, som skånsomt fjerner alger, mos og andet snavs på fliserne. Efterfølgende udfører vi en imprægnering, som gør det sværere for vandet at trænge ned i fliserne fremover. På den måde får du flotte fliser og forlænger samtidig levetiden betydeligt.
Vi anbefaler ofte at give fliserne nyt fugesand, som fejes ned mellem fugerne. Det gøres med professionel og erfaren hånd, så fliserne ikke tager skade overhovedet.​

Kontakt os for at få et tilbud på flotte fliser

Vil du høre mere om fliserens og vores priser? Vi sender gerne et uforpligtende tilbud, og vi har meget konkurrencedygtige priser på alle vores former for fliserens og algebehandling. Vi sammensætter et tilbud til dig med udgangspunkt i dine ønsker og behov, så du aldrig betaler for mere, end du har brug for.
Ring til os på telefon 40 85 05 10 til en uforpligtende snak eller send en mail til kontakt@trekantensalgeservice.dk.

Læs også om: Facaderens, tagrens og rensning af tagrende.