Fliserensning af udendørs belægninger

Hent et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Overvejer du en udendørs fliserensning? Hos Trekantens Algeservice er vi specialister i forskellige former for algebehandling som for eksempel fliserensning. Vi benytter moderne udstyr og de nyeste metoder, når vi renser fliser for private og erhverv. Vi har kunder i blandt andet Fredericia, Kolding og Vejle samt andre steder i Trekantområdet.

Højtryksrenser og en algefjerner til fliserensning

​Vi tilbyder højtryksrensning og imprægnering af fliser. Vi starter med en fliserensning, hvorpå vi giver fliserne en algebehandling. Vi afslutter med en imprægnering. Imprægneringen gør det vanskeligere for vandet at trænge ned i fliserne. Dermed forlænges levetiden. Samtidig forbliver de pæne. Vi anbefaler at give fliserne nyt fugesand, som fejes ned mellem fugerne. Det sker uden at ødelægge fliserne.

Ved fliserensning fjerner vi blandt andet alger, mos og snavs. Derfor benytter vi en højtryksrenser og en algefjerner, som nedbryder alger og mos. Vi har 12 års erfaring med tag-, facade- og fliserens, og vi lægger altid vægt på, at vi skal levere et ordentligt og professionelt arbejde. Vi benytter den nyeste teknik, og derfor kan vi garantere et godt resultat.

Kontakt os for at få et tilbud på flotte fliser

​Du er altid velkommen til at få mere at vide om fliserens og priser. Vi sender gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for fliserensning, efter vi har fået en snak om din ønsker og behov.

Du kan ringe på telefon 40 85 05 10 for at få mere at vide, eller du kan skrive til e-mail kontakt@trekantensalgeservice.dk.

Trekantens Algeservice

CVR: 29255903

Martine Christoffersens Vej 6

7000 Fredericia - Åbn i Google Maps