fbpx
Rensning af tagrende

Rensning af tagrende hindrer skader på facaden

En professionel rensning af dine tagrender modvirker effektivt forstoppelser af nedløbet. Således forhindres oversvømmede tagrender, som kan føre til fugt i huset, ødelagte facader og murværk samt skader i soklen. Derfor kan en rensning af tagrende være en ganske fornuftig investering for alle husejere.
Hos Trekantens Algeservice tilbyder vi professionel rensning af tagrender i op til 12 meters højde, hvor rensningen foregår fra jorden med effektivt og moderne udstyr. Hvis det ønskes kan det kombineres med algebehandling af tag, facade og fliser.

Store og små opgaver med tagrenderens i Fredericia, Kolding, Vejle

Vi tilbyder rensning af tagrender for private, virksomheder og institutioner i hele trekantsområdet. Uanset om opgaven er lille eller stor, så leverer vi god service og høj kvalitet hver gang. Med mere end 13 års erfaring i branchen kan vi rådgive dig om den bedste løsning for netop dit hus og dine tagrender.

Interesseret i en professionel rensning af tagrende til fornuftige priser?

Trekantens Algeservice garanterer for et veludført arbejde til yderst konkurrencedygtige priser. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og behov og sammensætter gerne et helt uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vi holder til i Fredericia, men hjælper private og erhvervskunder i hele trekantsområdet.
Du kan altid fange os på telefon 40 58 05 10 eller skrive til os gennem kontaktformularen, hvis du vil høre mere.