Tagrensning samt rensning af tagrender på huset

Hent et uforpligtende tilbud​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har dit hus behov for tagrensning eller rensning af tagrender? Hos Trekantens Algeservice er vi specialiserede i tagrensning for private og erhverv. Vi udfører også rensning af tagrender. Vi holder til i Fredericia, men vi har også kunder i blandt andet Vejle og Kolding samt andre steder i Trekantområdet om omegn.

Få et flot og smukt tag med rensning af tag

​Hvis dit tag er grimt og har et grønt eller gult skær, er der sikkert tale om alger og mos. Alger og mos vokser, og hvis det får lov, vil det sprede sig. Det kan, udover at give et grimt udseende, også ødelægge taget. Det kan der gøres noget ved, så du igen kan få et flot og smukt tag.

​Vi tilbyder tagrensning, hvor vi sprøjter med en væske – en algefjerner – som nedbryder algerne og eventuelt mos. Behandlingen sker for det meste fra jorden, hvorfra vi sprøjter taget med en lang lanse og andet udstyr. Behandlingen virker med det samme. Det kan dog tage fra få dage til seks måneder, før du kan se den fulde effekt, da det er regn og vind, som skal fjerner de døde alger.

Det er vigtigt, at hele taget behandles. Selvom algerne ses tydeligst på nordsiden af taget om sommeren, så vil algerne igen vokser, så snart det bliver fugtigt i luften igen. Samme behandling kan gives til husets facader samt til fliserne i for eksempel indkørslen og på terrassen. Derudover tilbyder vi rensning af tagrender.

Hvad koster en tagrensning?

​Vores priser for tagrensning og algerens af tag afhænger blandt andet af tagets størrelse. Dertil kommer et eventuelt behov eller ønske om imprægnering af taget. Vi sikrer naturligvis et ordentligt og professionelt resultat.

Rensning af tagrender hindrer skader på facaden

​Vi tilbyder også rensning af tagrender. Du undgår forstoppelse af nedløb med en effektiv tagrenderensning, hvor vi fjerner blade fra træer samt andet skidt fra dine tagrender. Oversvømmede tagrender kan føre til fugt i huset og et ødelagt murværk. Det kan også føre til skader i soklen.

Få et uforpligtende tilbud på algebehandling af tag

​Kontakt os gerne for at høre mere om facaderensning, fliserensning og tagrens. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og behov, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for tagrensning samt eventuel rensning af tagrender.

Ring til os på telefon 40 85 05 10 for at aftale det videre forløb. Du kan også skrive til e-mail kontakt@trekantensalgeservice.dk.

Trekantens Algeservice

CVR: 29255903

Martine Christoffersens Vej 6

7000 Fredericia - Åbn i Google Maps