fbpx
Tagrens

Tagrens i Fredericia, Kolding og Vejle

Har dit hus behov for tagrens eller rensning af tagrender? Hos Trekantens Algeservice er vi specialiserede i tagrensning for private og erhverv. Et tag er udsat for vind og vejr hele året rundt, og derfor er mange tage synligt ramt af alger, som giver grimme plamager. Hos Trekantens algeservice udfører vi tagrens for private og erhverv i Fredericia, Kolding, Vejle omegn. Med mere end 13 års erfaring i branchen ved vi, hvordan arbejdet skal udføres, og vi lægger vægt på at levere høj kvalitet og god service til fornuftige priser. Med base i Fredericia kører også i Vejle, Kolding og resten af trekantsområdet.

​En tagrens gør både taget smukkere og stærkere

​Hvis dit tag er grimt og har et grønt eller gult skær, er der sikkert tale om alger og mos. Alger og mos vokser, og hvis det får lov, vil det sprede sig. Det giver for det første et grimt tag, men det kan også give større problemer, hvis det ikke behandles. En tagrensning og algebehandling giver dig altså et både smukkere og stærkere tag.

Vi tilbyder tagrens, hvor vi sprøjter med en væske – en algefjerner – som nedbryder algerne og eventuelt mos. Behandlingen sker for det meste fra jorden, hvorfra vi sprøjter taget med en lang lanse og andet udstyr. Behandlingen virker med det samme. Det kan dog tage fra få dage til seks måneder, før du kan se den fulde effekt, da det er regn og vind, som skal fjerne de døde alger.​

Det er vigtigt, at hele taget behandles. Selvom algerne ikke altid ses tydeligt over hele taget hele året rundt, så vil de vokse igen, så snart det bliver fugtigt i luften. Vi kan også behandle husets facader og fliserne i indkørslen eller på terrassen. Derudover tilbyder vi også rensning af tagrender.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Vi tager altid udgangspunkt i netop dit tag, når vi udarbejder et tilbud. Prisen afhænger blandt andet af tagets størrelse og eventuelt ønske om imprægnering, men vi har helt sikkert et godt tilbud til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 40 85 05 10 eller på mail kontakt@trekantensalgeservice.dk til en uforpligtende snak om dit tag.